Recepty
Varená klobása v červenom víne

Tagliatelle s kuracím zapekaným mäsom

Tagliatelle varíme 7-9 minút al dente. Kuracie prsia okoreníme, osolíme, na vrch dáme syr (údený a mozzarellu) a dáme zapiecť do rúry na grill do zlatohneda
Špagety s Boloňskou omáčkou

Pečené citrónové kura a chutné zemiaky s mozzarellou

Marináda na kura: olivový olej, citrónová šťava, soľ, korenie, chilli, oregano. Kuracie mäso (horné stehno) v marináde obalíme a upečieme na 200 stupňou asi 70 min. Na konci na grile. Zemiaky v strede narežeme a pečieme. Pred koncom na zemiaky poukladáme syr mozzarella a dopečieme v rúre na grile.
Tagliatelle Aglio olio

Tagliatelle uvaríme v slanej vode do mäka. Omáčka: opražíme slaninku, chili, cesnak a cherry paradajky.Podlejeme vodou s cestovín. Odstavíme , na koniec pridáme male mozzarelky a zmiešame s cestovinami. Na vrch sa nastrúha parmezán.
Špagety Carbonara

Pečené kačacie prsia so zemiakovo - chlebovou knedľou

Kožu na prsiach narežeme a osolíme. Opečieme obe strany aby sa mäso zatiahlo a necháme dopiecť v rúre pol hodinku.
Na knedľu potrebujeme: Varené zemiaky, soľ, bazalku, vajíčko a chleba. Všetko zmiešame, vytvarujeme knedľu , narežeme na väčšie kusy a opečieme na panvici.
Podávame s červenou kapustou dozdobenou brusnicami a smaženou cibuľkou.
Opekaná panenka s mrkvovým pyré a zemiakovými plackami

Grilované mušle Sv. Jakuba s hruškovým pyré

Marinovaný losos s avokádom
