Recepty pre Predjedlo
Prosciutto so žltým melónom

Žltý melón obalíme Prosciuttom a podávame ako predjedlo s grilovanou šparglou.
Kuracia paštéta s dulovým čatní

Zajačia paštéta a pečené figy s pistáciami

Údený losos na celozrnnej hrianke

Opečieme celozrnnú hrianku. Jemne ju potrieme bylinkovým maslom, pridáme listový šalát, krúžky cibule, údeného lososa a kapari.
Cviklový šalát s ricottovou penou

Uvarenú cviklu nakrájame na štvrťky. Do šalátu pridáme olivový olej, soľ, pár kvapiek citrónu, čierne korenie, cviklové listy, reďkovku a celú pažitku. Podávame s ricottovou penou. Penu vyšľaháme s : ricotta, soľ, sladká smotana.
Pestrý fit šalát s ricottou

Cviklu si uvaríme v šupke, zostane jej tak pôvodná tmavofialová farba. Po vychladnutí ju nakrájame spolu so slivkami na štvrtinky. Polovicu si odoberieme a rozmixujeme na jemnu kašua dochutíme soľou.
Dozdobenie je už na fantázií , na tanier môžme použiť ricottu, jogurt, bylinky.
Oškvarková pomazánka a syrová pena

Jahodový šalát s rukolou

Carpaccio z červenej repy

Chrumkavé cuketové placky
